De voordelen van kunststof kozijnen

Kunststof Kozijnen Kozion

Lagere energierekening

De kunststof kozijnen van Kozion bieden een uitstekende thermische- en geluidsisolatie met onder andere lagere energiekosten tot gevolg.
Ook het door Kozion toegepaste HR++ glas verzekert u van een buitengewoon goede isolatie.
Vooral in deze tijd van hoge energieprijzen verdienen de goed geïsoleerde kunststof kozijnen en beglazing zich snel terug door een lagere energierekening.

Voordelen kunststof kozijnenV

Mooier huis

Een huis met kozijnen van Kozion wordt bewonderd om het feit dat de kozijnen geheel passen bij de stijl van uw woning. Modern of klassiek, voor elke woning heeft Kozion een kunststof kozijn op maat en in de kleur of kleurcombinatie die perfect aansluit op uw wensen.

Door toepassing van bijvoorbeeld verdiepte profielen gecombineerd met houtnerfstructuur is het mogelijk kunststof kozijnen te produceren met het uiterlijk van traditionele houten kozijnen.

Meer comfort

Door te kiezen voor kunststof gevelelementen van Kozion bent u verzekerd van meer comfort. Kunststof kozijnen bieden een perfecte warmte- en geluidsisolatie, lagere energiekosten, een hoge inbraakwerendheid en zijn bestand tegen alle denkbare weersinvloeden.
Bovendien vergen de kunststof kozijnen nauwelijks onderhoud.

Veiliger wonen

Uw keuze voor kozijnen van Kozion is een keuze voor veiligheid en kwaliteit.
Alle kozijnen welke door Kozion worden geleverd en gemonteerd zijn inbraakwerend en zijn voorzien van het best geteste hang- en sluitwerk wat er op de Nederlandse markt te krijgen is.
De kozijnen hebben daarom zonder enige problemen alle inbraakwerendheidsproeven doorstaan en zijn uitgerust met het SKG keurmerk. U kunt dus met een gerust gevoel gaan slapen.

Onderhoudsvrije kozijnen

Een lange levensduur en het minimale onderhoud zijn in veel gevallen doorslaggevend om te kiezen voor kunststof kozijnen. Kunststof kozijnen behoeven geen speciaal onderhoud.
Tijdens het wassen van de ramen is het zinvol het kozijn met een niet agressief schoonmaakmiddel mee te nemen. Controleer met regelmaat uw hang- en sluitwerk en voorzie deze alleen daar waar nodig met een druppeltje olie. Dit garandeert u een leven lang een perfect functionerend kozijn.

Tevreden klanten!

Lees wat onze klanten schrijven over onze producten en dienstverlening.