Kunststof Kozijnen Kozion

Dakkapellen

Door de bouw van een dakkapel tovert u de zolder om tot een volwaardige kamer met prima lichtinval. Een kleine kamer met schuine wanden wordt met een dakkapel ineens een stuk ruimer en lichter. In één of twee dagen vergroot u daardoor de meerwaarde van uw huis met een extra volwaardige leefruimte.

Maatwerk dakkapel

Een dakkapel wordt altijd voor u op maat gemaakt en sluit daardoor perfect aan. Daarnaast kan een dakkapel volledig naar uw wensen worden aangepast, zodat de dakkapel goed past bij de rest van uw woning.

Duurzame kunststof materialen

Kozion onderscheidt zich door het bouwen van een traditionele dakkapel die aan de buitenkant geheel wordt afgewerkt met duurzame kunststof materialen. Het geïsoleerde plat dak wordt voorzien van een kunststof dakbedekking die uitzonderlijk lang mee gaat.

Kozion dakkapellen zijn uitstekend bestand tegen alle weersomstandigheden. Ze zijn bovendien onderhoudsarm, blijven altijd mooi, hebben een zeer lange levensduur en zijn energiebesparend dankzij hun goede isolatie. Een kunststof dakkapel van Kozion aanschaffen is dan ook een slimme investering.

Geheel in de stijl van uw woning

Bij het bouwen van een dakkapel heeft u veel vrijheid in afmeting, ontwerp, kleur- en materiaalkeuze. Wij kunnen de dakkapel helemaal volgens uw wensen samenstellen. In de maatwerk constructie wordt het kunststof kozijn van uw keuze geplaatst door onze eigen gespecialiseerde montageteams.

Tot slot kunt u bij ons rolluiken of zonwerende screens uitzoeken die we kunnen integreren in de boeiboord van de dakkapel, waardoor deze helemaal aan het oog onttrokken zijn. Ook de hele binnenafwerking, van aftimmeren en stucwerkzaamheden tot het aanbrengen van verlichting, kan Kozion voor u verzorgen.

Kies voor Kozion

Bij Kozion bent u aan het juiste adres voor een dakkapel op maat. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in één van onze showrooms.

Tevreden klanten!

Lees wat onze klanten schrijven over onze producten en dienstverlening.