Kunststof Kozijnen Kozion

Kozion Ramen

Zijn uw oude ramen aan vervanging toe? Of bent u op zoek naar goede ramen voor in uw nieuwe woning? Dan helpt Kozion u graag. Met onze kunststof ramen kunt u zorgeloos gaan genieten, want ze zijn betrouwbaar, veilig, onderhoudsarm en gaan zeer lang mee. 

Altijd de uitstraling die u wilt

Met de kunststof ramen van Kozion kunt u uw woning elke gewenste uitstraling geven. In ons brede assortiment vindt u ongetwijfeld de oplossing die past bij uw smaak en uw type woning. Vrijwel alle ontwerpen en indelingen zijn mogelijk. Kies voor kozijnen met het vlakke of het verdiepte profiel in de basiskleuren wit of crème of voor kozijnen met houtnerfstructuur in talloze kleuren.

Wist u dat veel kunststof kozijnen tegenwoordig niet meer van echt hout te onderscheiden zijn? We laten het u graag zien in onze showroom.

De voordelen van kunststof ramen

Voor de uitstraling hoeft u dus tegenwoordig niet meer voor houten kozijnen te kiezen. Bovendien hebben kunststof ramen veel meer voordelen:

  • Bestand tegen alle weersomstandigheden
  • Onderhoudsarm, blijven altijd mooi
  • Zeer lange levensduur
  • Optimaal warmte- en geluidsisolerend
  • Wind- en waterdicht

Een veilig gevoel

Veiligheid is natuurlijk ook belangrijk. Alle ramen van Kozion beantwoorden in ieder opzicht aan de certificeringen van de Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG). Verder zijn ze standaard voorzien van hoogwaardig inbraakwerend hang- en sluitwerk, dat uiteraard voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKWW).

Tevreden klanten!

Lees wat onze klanten schrijven over onze producten en dienstverlening.