Kunststof Kozijnen Kozion

Beglazing

Kozion adviseert HR++ beglazing bij al haar producten. HR++ glas is extra hoog rendementsglas met een nóg betere isolerende werking dan het bekende dubbel glas.

Hoe werkt HR++ glas?

Bij HR++ glas bestaat, net als standaard dubbel glas, uit twee aparte ruiten met een tussenruimte (spouw). Het verschil is dat bij HR++ glas deze tussenruimte is gevuld met een edelgas, meestal ‘argon’. Bovendien is de binnenruit aan de spouwzijde voorzien van een onzichtbare, superdunne laag metaalfolie die een extra isolerende werking geeft. Dit laag je laat stralingswarmte van de zon van buitenaf door, terwijl de binnenwarmte van de woning wordt teruggekaatst.

Besparen én meer comfort

Gemiddeld is de isolatiewaarde van HR++glas maar liefst 1,6 keer groter dan die van gewoon dubbel glas. Daardoor kan er praktisch geen warmte meer verloren gaan. Zelfs vlakbij het raam is het lang niet meer zo koud en beslagen ramen komen nog zelden voor. Ook heeft u minder last van lawaai buiten. HR++ verdient zichzelf terug door een forse besparing in de energiekosten en biedt een groter wooncomfort.

HR++ isolatieglas in combinatie met andere glassoorten

Ook speciale glassoorten kunnen gecombineerd worden met HR++ beglazing, waaronder zonwerend en zelfreinigend glas, mat glas, gestraald glas, glas voorzien van roedeverdeling, lamellen tussen de glaslagen en diverse soorten figuurglas. Ook ons gelaagd veiligheidsglas, waarbij bij breuk geen grote opening in het glas ontstaat, is in diverse uitvoeringen verkrijgbaar.

Geïnteresseerd in driedubbel glas? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Meer informatie?

Voor elke beglazingstoepassing denken wij graag met u mee. Bij afname van onze ramen, deuren, schuifpuien en dakkapellen wordt u uiteraard goed geadviseerd over de beglazing.

Kom eens langs in één van onze showrooms voor een vrijblijvende kennismaking!

Tevreden klanten!

Lees wat onze klanten schrijven over onze producten en dienstverlening.