Kunststof Kozijnen Kozion

Kozion Schuifpuien

Met een schuifpui betrekt u uw tuin bij uw huis zonder enig ruimteverlies. Het is een even stijlvolle als naadloze overgang van binnen naar buiten. De grote glasoppervlakten zorgen voor een goede lichtopbrengst en ruim zicht. Door het ontbreken van draaiende delen is de kunststof schuifpui ook nog eens ruimtebesparend.

Onderhoudsarm, duurzaam en perfect isolerend

Schuifpuien van Kozion hebben een hefsysteem. Het verplaatsbare element wordt omhoog getild en komt daardoor nauwelijks in contact met het kozijnkader. Dit beperkt slijtage tot een minimum. Kunststof kozijnen zijn bovendien onderhoudsarm, blijven altijd mooi en hebben een zeer lange levensduur. Ze zijn optimaal warmte- en geluidsisolerend en daarnaast ook wind- en waterdicht.

Onze kunststof schuifpuien zorgen dus voor gemak, comfort én een lagere energierekening. Ze worden standaard geleverd met tien jaar garantie.

Vele toepassingen, modellen en systemen

Een schuifpui is ideaal voor een uitbouw van uw huidige gevel, maar ook heel geschikt voor het plaatsen bij een serre of balkon. Voor balkons adviseren wij vaak het schuifkiepsysteem. De schuifkiepdeur kan naast schuiven ook in een kiepstand worden gezet. Hierbij kiept de deur aan de bovenkant naar binnen, zodat er een goede ventilatie is zonder dat u last heeft van inregenen.

Gaat het om een grote pui, dan adviseren wij over het algemeen het hefschuifsysteem. Dit systeem is wat zwaarder en heeft als basisprincipe: heffen, schuiven en laten zakken. Het is een uitgekiende constructie die een jarenlange, optimale werking garandeert.

Volledig naar wens gemaakt

Qua maatvoering zijn er tal van mogelijkheden en u kunt kiezen voor binnenbediening of binnen- én buitenbediening. Onze kunststof schuifpuien zijn leverbaar in vele (UV-bestendige) kleuren, ook in combinatie met houtnerfstructuur. Daardoor zijn ze nauwelijks van houten schuifpuien te onderscheiden.

Ontdek het zelf in één van onze showrooms.

Tevreden klanten!

Lees wat onze klanten schrijven over onze producten en dienstverlening.