Over Kozion

Kunststof Kozijnen Kozion

Over Kozion

Kozion is een echt Brabants bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van kozijnrenovatie in het algemeen en kunststof kozijnen in het bijzonder.

Ontstaan

Het bedrijf Kozion is ontstaan uit een samenwerking tussen meerdere kozijnenspecialisten. Door onze krachten te bundelen verkregen wij een sterkere positie in de branche, en kunnen wij tegen scherpere prijzen inkopen bij onze fabrikanten. Als team hebben we samen nog meer kennis en ervaring om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Bezoek één van onze showrooms.

Kozion Breda

Eigen montage

De kracht van Kozion zit hem in het feit dat we werken met eigen monteurs. Deze hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring met het plaatsen/monteren van kozijnen. Veel van onze monteurs hebben daarnaast ook ervaring in de interieurbouw. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat ze liefde voor het vak hebben en vakwerk afleveren. 

Bekijk onze projecten.

De beste prijs-kwaliteitverhouding

Wij beweren niet dat we de goedkoopste zijn als het om kozijnen gaat. Maar dat willen we ook niet. Als het gaat om kozijnen is de kwaliteit namelijk veel belangrijker, vinden wij. Een kozijn hoort perfect te passen, moet goed isoleren en voldoen aan alle veiligheidskeurmerken. Het moet stevig zijn, netjes afgewerkt worden en jarenlang meegaan, zonder dat u er enig omkijken naar heeft.

Maar het is wel zo fijn als u daar niet al teveel voor hoeft te betalen. Daarom zorgt Kozion wel voor de scherpst mogelijke prijzen. Doordat wij niet aan één fabrikant gebonden zijn kunnen wij voor elke situatie verschillende mogelijkheden vergelijken en samen met u de beste oplossing kiezen. Onze prijs-kwaliteitverhouding is dan ook perfect, zoals u ook kunt lezen in onze klantbeoordelingen.

Zelf ervaren? Vraag een vrijblijvende offerte aan.