Kunststof Kozijnen Kozion

Kozion Deuren

Kunststof buitendeuren

De voordeur is een echte blikvanger en moet dan ook helemaal passen bij u en uw huis. Bij de keuze van een buitendeur gaat het echter om meer dan alleen design. Kou, tocht, geluidshinder en ongewenst bezoek moeten natuurlijk worden tegengehouden.

Ruim assortiment buitendeuren

Kozion is gespecialiseerd in kunststof buitendeuren van de hoogste kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor:

  • Voordeuren en accessoires
  • Achterdeuren
  • Tuindeuren
  • Schuifpuien

In ons brede assortiment vindt u ongetwijfeld de deur die precies past bij uw smaak en uw type woning.

Er zijn een aantal mogelijkheden om uw voordeur, het visitekaartje van uw woning, een fraai aanzicht te geven. Zo is het bij Kozion bijvoorbeeld mogelijk om van uw eigen ontwerp een voordeur te laten maken, maar u kunt ook een paneeldeur kiezen uit het uitgebreide programma. In onze showroom vindt u honderden modellen.

Doordat Kozion niet gebonden is aan één leverancier van voordeurpanelen zijn alle kwalitatief hoogwaardige panelen te verwerken in uw voordeur. Natuurlijk zijn deze voordeuren te verkrijgen in een groot aantal kleuren, welke afgestemd zijn op de kozijnen van uw keuze.

Hout of kunststof?

Vindt u houten voordeur mooier dan één van kunststof? Kunststof deuren met houtnerf structuur zijn niet meer van echt hout te onderscheiden, terwijl ze veel meer voordelen bieden.

Kwaliteit staat voorop

Kunststof deuren zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Ze zijn onderhoudsarm, blijven altijd mooi en hebben een heel lange levensduur. De aanschaf van een Kozion deur is daarom ook een slimme investering.

Veilig en goed geïsoleerd

Kozion buitendeuren zijn voorzien van meegelaste verstevigingshoeken, veiligheidscilinders, meerpuntsveiligheidssluitingen en inbraakwerende en terugverende deurkrukken. Ze voldoen dan ook in ieder opzicht aan de certificeringen van de Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) en het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKW).

Bovendien hebben onze buitendeuren krimp- en onderhoudsvrije afdichtingen. Dat voorkomt streepvorming op glas of kozijn. Ook zijn ze optimaal warmte- en geluidsisolerend.

Kom langs in de showroom

Wij laten u graag zien waarom u met onze buitendeuren een zorgeloze toekomst tegemoet gaat. Wij zijn een onafhankelijk leverancier en kunnen u dus eerlijk adviseren. Maak nu een afspraak

Tevreden klanten!

Lees wat onze klanten schrijven over onze producten en dienstverlening.