Vakmensen aan het werk

Om voor u een perfect eindresultaat te garanderen stelt Kozion zeer hoge eisen aan de montage.

Kozion beschikt over ervaren montage- en servicemedewerkers. Op een van tevoren overeengekomen tijdstip zullen de monteurs van Kozion de bestelde producten bij u komen plaatsen. De monteurs zullen eerst met u overleggen waar ze gaan beginnen en wat de werkvolgorde gaat worden.

Bij renovatiewerkzaamheden zullen als eerste de oude, bestaande kozijnen worden verwijderd. Na het verwijderen en afvoeren van het bestaande kozijn en beglazing, wordt het ontstane gat gecontroleerd op losse stenen en voegwerk.

Vervolgens wordt er rondom een watervast multiplex stelkozijn op de muur aangebracht of een spouwlat in de spouwruimte. De aansluiting van de muur op het kozijn/stelkozijn wordt afgedicht met een rubber of compriband en PUR-schuim aan de binnenzijde om een optimale afdichting te garanderen. In dit stelkozijn wordt het kunststof kozijn met verzinkte metalen montageankers vastgeschroefd.

Daarna wordt de isolerende beglazing en de eventuele ventilatieroosters geplaatst. De binnenzijde kan worden afgewerkt met kunststof dagkantprofielen, en kunststof vensterbanken in vele kleurmogelijkheden.

Tevreden klanten!

Lees wat onze klanten schrijven over onze producten en dienstverlening.