Bedankt

Bedankt voor uw contactaanvraag.

Wij bellen u zo snel mogelijk op.

Wat zeggen onze klanten

 • Op 2 & 3 mei 2018 zijn bij ons op de boven verdieping nieuwe kozijnen geplaatst. Mijn partner en ik waren allebei aan het werk. Wat een verassing toen wij thuis kwamen ! Zo netjes afgewerkt, geen schade en de oude kozijnen netjes meegenomen. Wij zijn heel tevreden met het geleverde werk van kozion en met de kozijnen. Ik beveel ze dan ook van harte aan.

  Isabella van Tienen
 • Afgelopen week 4 kozijnen laten plaatsen, snel, goed en het resultaat is top. Goede keuze gemaakt met Kozion. Ons huis uit 1923 blijft ondanks kunststof toch origineel!

  Etienne Van Steenhardt Carré
 • Afgelopen week door Kozion nieuw voorarm en een nieuwe voordeur geplaatst. Vakkundig en vriendelijk personeel. Zijn dan ook uitermate tevreden met eindresultaat!!!

  Cyril Hillaert
 • Vorige week hebben de mannen van Kozion een nieuwe voordeur en badkamerraam geplaatst, ben hier zeer tevreden mee, waren erg vriendelijk en hebben alle rommel netjes afgevoerd. Ben ook erg tevreden met mijn nieuwe voordeur en badkamerraam.

  Anita Bot
 • Zeer goede ervaring met Kozion! Zonder krasje zijn de kozijnen geplaatst op onze bovenverdieping. Erg goede vakmensen. We zijn een paar dagen later ook naar de winkel gegaan om te laten weten dat wij super tevreden zijn en dat wij weer langskomen als we de kozijnen beneden willen vervangen.

  Valerie Siroen-Verwijmeren
 • Eind 2022 kregen wij de sleutel van een woning waar 40 jaar niks aan is gedaan. De allerbeste en meest waardevolle investering die tijdens de verbouwing hebben gedaan is het vervangen van alle kozijnen, deuren en het plaatsen van driedubbel glas door Kozion. Kozion is erg fijne partij om mee te werken. Eerlijk, transparant en komen de afspraken keurig na. De kwaliteit van de kozijnen en de techniek is hoog, degelijk en echt boven verwachting. Het plaatsen van de kozijnen gaat snel, er wordt goed gecommuniceerd, netjes en volledig gewerkt en het was bovendien een erg gezellig team. We zitten er weer warm bij!

  Roland van Balen
 • Tijdens onze eerste oriënterend bezoek werden wij heel vriendelijk door Bart ontvangen. Het gevoel was meteen goed. De stappen daarna werden al snel gezet. Vooral de snelheid van afspraken en het versturen van de uitgebreide offertes was wat ons betreft een heel positieve ervaring. We zijn ook bij een andere showroom in de buurt geweest, maar vanuit daar meteen doorgefietst naar Kozion. Het gevoel was daar zoveel beter. Kozijnen zijn inmiddels geplaatst, en wij zijn meer dan tevreden. Dikke aanrader!

  Agnes De Koning